HOT Home OF Treasures: op (naar) een duurzame toekomst voor ieder interieur

Duurzaamheid: het is zo’n woord waar we allemaal een eigen mening over hebben én waar de hele interieurwereld mee bezig zegt te zijn. Maar wat is echt duurzaam? Wat is echt maatschappelijk verantwoord ondernemen? Wat is echt milieuvriendelijk? Weet u daarop het antwoord?

HOT Home of Treasures is het eigen label van Campo Interieur & Advies. Onder deze noemer brengen we een letterlijk en figuurlijk groeiend assortiment producten voor het interieur op de markt, gemaakt van duurzame en circulaire grondstoffen, met oog voor de natuur.  En voor design.

Geen schade voor milieu

Met duurzaam bedoelen wij dat de grondstoffen die we gebruiken het milieu niet schaden. Sterker nog: het zijn stuk voor stuk producten die de natuur ons zelf schenkt – en die in ruime mate aanwezig zijn.

Met HOT Home of Treasures willen we zo een bijdrage leveren aan het gebruik van natuurlijke grondstoffen voor het interieur én bovendien verschillende antwoorden bieden aan de groeiende vraag van zowel consumenten als zakelijke gebruikers.

Want u zult het als interieurarchitect, eigenaar van een woonwinkel of designspecialist van een projectinrichter ongetwijfeld ook gemerkt hebben: de vraag van consumenten en de zakelijke markt naar duurzame, circulaire oplossing voor het interieur neemt zeker de laatste jaren sterk toe. 

Het verschil maken? Nee: voorloper en voorbeeld zijn

Dat is voor ons niet de enige motivatie om met Home Of Treasures te starten, we zijn er ook ten volle van overtuigd dat duurzaamheid, circulariteit en oog voor de natuur de enige manieren zijn voor de inrichting van woningen en gebouwen. Op dit moment maken we met dit streven misschien alleen nog het verschil, het is onze ambitie om de wereld van het interieur structureel te veranderen. 

Zodat HOT Home Of Treasures op termijn steeds meer wordt gezien als voorloper, voorbeeld en trendsetter. Omdat onze collega’s dan ook stuk voor stuk de overstap hebben gemaakt naar een duurzaam interieur.  Zullen we daar samen naar streven door nu de eerste stap te maken? Door samen te gaan werken? Onze medewerkers denken graag met u mee. 

Op (naar) een duurzame toekomst!

TEAM HOT Home Of Treasures